Internationaal lasser

Functieomschrijving

Momenteel zijn wij niet actief op zoek naar versterking maar wij komen wel heel graag alvast in contact met jou voordat dit wel het geval is. Spreekt deze functie jou aan en zie jij het wel zitten om bij Demaco te komen werken? Lees dan vooral verder en laat jouw gegevens achter!


Demaco staat voor hightech en wereldtop. Er werken bij Demaco medewerkers die vooroplopen in de markt, die de standaard bepalen op een speelterrein van het hoogste niveau. Ben jij diegene die nooit stilstaat en zelf op zoek gaat naar oplossingen? Wij zijn op zoek naar een internationaal lasser (bij ons ook wel monteur buitendienst genoemd. Ach, wat betekent een naam het gaat tenslotte om de inhoud van de functie). Monteurs buitendienst met laskwaliteiten die zelfstandig vacuüm geïsoleerd leidingwerk kunnen vervaardigen en ons buitendienst-team willen komen versterken. Continue willen verbeteren, dat is nodig om aan de top te blijven. Herken jij jezelf hierin?

Om deze rol bij Demaco goed te vervullen ben je proactief, pragmatisch ingesteld, heb je een goede mentaliteit en ben je een teamplayer. Samen met jouw collega’s denk jij mee met onze klanten waardoor wij altijd in staat zijn om hoogstaande oplossingen te bedenken voor complete en complexe vraagstukken.

 

Wat jij gaat doen als internationaal lasser / monteur buitendienst?

Je bent medeverantwoordelijk voor het uitvoeren van alle montagewerkzaamheden op locaties (wereldwijd) van een breed scala aan apparatuur en/of installaties waarbij je van enkele dagen tot meerdere weken van huis bent.  Je draagt zorg voor het vaktechnisch begeleiden van monteurs en het samenbouwen van onderdelen en componenten. Tevens draag je zorg voor alle voorkomende cryo-werkzaamheden zoals; lassen, druktesten, heliumlektesten, vacuümeren etc. Je bepaalt mede de concrete aanpak en de meest veilige en efficiënte benadering, oplossingen en werkmethode. Je vertegenwoordigt het bedrijf bij de klant en je rapporteert aan de Manager Operations en via deze weg ontvang je richtlijnen.

 

Wat verwachten wij van onze nieuwe internationaal lasser / monteur buitendienst?

Je bent innovatief, betrouwbaar, en een persoon die denkt in oplossingen. Je hebt een  pragmatische instelling waarbij je goed prioriteiten kunt stellen. Je bent in staat om zelfstandig te kunnen werken. Een gezonde dosis humor kunnen wij wel waarderen. Verder heb je een MBO diploma op zak in de richting van Werktuigbouwkunde en ben je in het bezit van een certificaat VCA. De Nederlandse taal in woord en geschrift vormt voor jou geen enkel probleem,  op de voet gevolgd door het Engels. Spreek je ook Duits dan is dat mooi meegenomen.  Ben je vindingrijk, natuurlijk nauwkeurig en durf je initiatief te nemen dan is de kans groot dat je je snel bij ons thuis voelt en pas je binnen onze projectenorganisatie en een internationaal opererend MKB bedrijf.

 

Wat jij van ons mag verwachten bij Demaco.

Werken bij Demaco betekent werken in een goede sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig. We bieden om te beginnen een jaarcontract maar hebben de intentie een vast dienstverband aan te gaan. Bij ons heb je recht op 40 vrije dagen per jaar. Verder hebben we een goede pensioenregeling, kennen wij een reiskostenvergoeding en zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer. In de functie van internationaal lasser/monteur buitendienst mag je rekenen op een dagvergoeding en worden alle overuren conform cao aan je uitbetaald. 

Wij bieden jou ook:

  • de kans om een bijdrage te leveren aan diverse projecten binnen een dynamisch bedrijf;
  • een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
  • een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur;
  • een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro.

OK. En nu?

Ben jij dé internationaal lasser / monteur buitendienst die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Neem dan zeker contact met ons op. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Operations, de heer Ron Oudeman, via 0226-332100 of ro@demaco.nl. Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco.nl. Je kunt ons ook alvast volgen op FacebookTwitter en LinkedIn.

 

Demaco: Altijd op zoek naar nieuwe Cryogenen

Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd in de afgelopen 30 jaren. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen  nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive of ruimtevaart sector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco. In veel gevallen gaat het om het transport en de conditionering van vloeibaar stikstof, vloeibaar helium en vloeibaar aardgas. Demaco adviseert over, engineert, produceert, test, installeert, documenteert, certificeert en onderhoudt cryogene infrastructuren over de hele wereld.

 

It’s all about Cryogenius.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega zelf.

Functievereisten

  • Je hebt een MBO niveau
  • Je kunt lassen
  • Je wil wat van de wereld zien tijdens je werk!
  • Jij beheerst jouw talen, in ieder geval Nederlands en Engels
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs en VCA