Projectleider

Functieomschrijving

Vacature Projectleider in Noord-Scharwoude, regio Alkmaar | 40 uur


Wat jij gaat doen als Projectleider bij Demaco

Jij bent als projectleider verantwoordelijk voor het op economisch, technisch en commercieel gunstige wijze uitvoeren van de projectactiviteiten op basis van de eisen en specificaties van de klant. Je bewaakt de projectwerkzaamheden op de voortgang, veiligheid, kwaliteit en de kosten. Verder ben je verantwoordelijk voor het organiseren, coördineren en controleren van de projectuitvoering, in overeenstemming met de contractuele afspraken, projectplannen, procedures en instructies. Je onderhoudt het contact met de klant tijdens de projectuitvoering. Verder maak je deel uit van ons verkoopteam waarbij je een rol hebt als het gaat om het uitbrengen van offertes.

Je informeert aan onze Manager Engineering & Procurement en deze betrek je wanneer dit nodig is.


Wat verwachten wij van onze nieuwe projectleider?

Je bent innovatief, betrouwbaar, nauwkeurig en een persoon die denkt in oplossingen. Hierbij heb je een pragmatische instelling waarbij je goed prioriteiten kunt stellen en kan communiceren op elk gewenst niveau. Een gezonde dosis humor kunnen wij wel waarderen. Jij voelt je op jouw plek in een compact engineerteam.

Daarnaast heb jij:

 • HBO werk- en denkniveau;
 • minimaal 3-5 jaar ervaring met grote en middelgrote multifunctionele projecten binnen de industriële wereld of ervaring in een vergelijkbare functie;
 • kennis van en ervaring met geautomatiseerd (ERP-)informatiesystemen, MS-Office en CAD;
 • affiniteit voor projectenorganisaties en een internationaal opererend MKB-productiebedrijf;
 • goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift (Duits is een pré).


Wat jij van ons mag verwachten bij Demaco

Werken bij Demaco betekent werken in een goede sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig. We bieden om te beginnen een jaarcontract maar hebben de intentie een vast dienstverband aan te gaan. Bij ons heb je recht op 40 vrije dagen en wanneer de situatie daar om vraagt is er de mogelijkheid om thuis te werken. Verder hebben we een goede pensioenregeling, is er een reiskostenvergoeding en zijn wij goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Wij bieden jou ook:

 • de kans om een bijdrage te leveren aan diverse grote projecten binnen een dynamisch bedrijf;
 • een uitdagende functie met ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief;
 • een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro.
 • ruimte om op eigen wijze gestalte te geven aan deze functie;
 • een solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur;


OK. En nu?

Ben jij dé projectleider die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Neem dan zeker contact met ons op. Reageer op deze vacature en stuur jouw motivatie t.a.v. Wendy Vega (Manager HR) en doe daar meteen je cv bij. Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met onze Manager Engineering & Procurement, de heer Marco Roos, via 0226-332100. Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco-cryogenics.com. Je kunt ons ook volgen op Facebook en LinkedIn en op YouTube kun je in meerdere filmpjes zien wat wij doen.


Demaco: Altijd op zoek naar nieuwe Cryogenen

Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied zorgvuldig opgebouwd in de afgelopen 30 jaren. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De Cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals in de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive of ruimtevaart sector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco. In veel gevallen gaat het om het transport en de conditionering van vloeibaar stikstof, vloeibaar helium en vloeibaar aardgas. Demaco adviseert over, engineert, produceert, test, installeert, documenteert, certificeert en onderhoudt cryogene infrastructuren over de hele wereld.


It’s all about Cryogenius.

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega zelf.

Functievereisten

 • minimaal 3-5 jaar ervaring met grote en middelgrote multifunctionele projecten binnen de industriële wereld of ervaring in een vergelijkbare functie;