Sales Engineer

Functieomschrijving

Demaco staat voor hightech en wereldtop. Wij werken samen met de grootste onderzoeksinstituten ter wereld. Onze medewerkers lopen voorop in de markt. Zij bepalen de standaard op een speelterrein van het hoogste niveau en willen continue verbeteren, om aan de top te blijven. Ben jij diegene die nooit stilstaat en zelf op onderzoek uit gaat?

Wij zijn op zoek naar een Sales Engineer voor onze Business Unit Helium- en Waterstofsystemen (HHS).


Wat ga jij doen als Sales Engineer bij Demaco?

In deze uitdagende functie lever jij een bijdrage aan diverse projecten binnen ons dynamisch bedrijf. Je bent onderdeel van het verkoopteam voor bestaande en potentiele opdrachtgevers en samen met het team verantwoordelijk voor het maken van (technische) offertes en het opvolgen ervan. Je denkt mee met onze klanten waardoor wij altijd in staat zijn om hoogstaande, inventieve en klant specifieke oplossingen te bedenken voor complete en complexe engineeringsvraagstukken. Op commercieel en technisch vlak ondersteun je de klant, maar ook het verkoopteam, als het gaat om administratieve zaken.


Wat verwachten wij van onze nieuwe Sales Engineer?

Om deze rol bij Demaco goed te vervullen ben je proactief, doelgericht en een échte teamplayer. Je gaat graag nieuwe uitdagingen aan, hebt een frisse blik, bent innovatief, betrouwbaar, nauwkeurig en een persoon die denkt in oplossingen. Hierbij heb je een pragmatische instelling waarbij je goed prioriteiten kunt stellen en kunt communiceren op elk gewenst niveau. Jij voelt je op jouw plek in een compact salesteam en bent bestand tegen een hoge werkdruk. Een gezonde dosis humor kunnen wij wel waarderen.

Daarnaast heb jij:

  • een technische achtergrond op HTS of TU niveau.
  • Ben je een starter? Ook dan ben je meer dan welkom om te reageren;
  • kennis van én interesse in mechanische infrastructuren;
  • gewerkt met MS Office;
  • een goede beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift. Duits en Frans zijn welkom, maar geen noodzaak.


Wat mag jij van ons verwachten bij Demaco?

Werken bij Demaco betekent, werken in een goede sfeer. Onze medewerkers zijn trots op onze organisatie. Wij werken goed samen, zijn behulpzaam naar elkaar en er is voldoende humor aanwezig.

Wij bieden jou ook:

  • een jaarcontract, maar wij hebben de intentie een vast dienstverband aan te gaan. een gedegen inwerktraject om zo goed mogelijk kennis te kunnen maken met onze solide organisatie die gekenmerkt wordt door korte lijnen en een platte organisatiestructuur;
  • ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en eigen initiatief.
  • Om jouw persoonlijke- en professionele ontwikkeling te stimuleren worden er geregeld vakgerichte trainingen en cursussen aangeboden;
  • een marktconform salaris en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO Metalektro;
  • goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 40 vrije dagen per jaar, een goede pensioenregeling, de mogelijkheid om thuis te werken wanneer de situatie daar om vraagt en een reiskostenvergoeding. Demaco is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.


OK. En nu?

Ben jij dé Sales Engineer die wij zoeken en geïnteresseerd in deze functie? Laat het ons weten!

Wil je meer informatie over Demaco, kijk dan op www.demaco.nl. Je kunt ons ook volgen op Facebook en LinkedIn.


Demaco: Altijd op zoek naar nieuwe Cryogenen

Het werkveld van Demaco is Cryogenie. Een zeer gespecialiseerd kennisgebied, zorgvuldig opgebouwd in de afgelopen 30 jaren. Het is de techniek die zich bezighoudt met extreem lage temperaturen waarbij bijvoorbeeld vloeibare industriële gassen als koelmiddel worden gebruikt. De cryotechniek gaat hand in hand met hoog vacuüm. De extreem lage temperaturen vragen nou eenmaal om extreme isolatie en hoog vacuümtechniek maakt dat mogelijk.

Demaco past deze technieken wereldwijd toe bij producenten van industriële gassen en voor eindgebruikers van vloeibaar gas, zoals de voedingsmiddelenindustrie, farmaceutische en medische bedrijven en de automotive en ruimtevaart sector. Ook researchinstituten als CERN, DESY of FERMILAB en diverse internationale universiteiten werken nauw samen met Demaco. In veel gevallen gaat het om het transport en de conditionering van vloeibaar stikstof, vloeibaar helium en vloeibaar aardgas. Demaco adviseert over, engineert, produceert, test, installeert, documenteert, certificeert en onderhoudt cryogene infrastructuren over de hele wereld.

Functievereisten

It’s all about Cryogenius

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie is niet nodig, wij vinden onze nieuwe collega zelf.